Stel uw vraag!

Stuur ons gerust vrijblijvend uw vragen over internet en marketing. Wij helpen u graag verder!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

WEPPIES.. dé partner voor internet en marketing!!

Blog

Laatste nieuws

Evenementen voor ondernemers

Evenementen voor ondernemers

Als ondernemer wil je natuurlijk op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op je vakgebied. Dus is het goed om je af en toe in te schrijven voor een congres, beurs of andere nuttige bijeenkomst. Het aanbod is groot. Zie je door de bomen het bos niet meer? WEPPIES.. zet de interessantste evenementen voor je op een rij. Pak je agenda erbij en save the date!

27 oktober 2016: MKB ondernemerscongres. Het is kort dag, maar er zijn nog kaarten voor het MKB ondernemerscongres.

Waarom gaan? Omdat dit het grootste MKB-evenement voor en door ondernemers is, en dus interessant voor jou! Het thema van dit jaar: veerkracht. Met topondernemers als Roland Kahn, Annemarie van Gaal en Klaas Knot. Kies uit maar liefst 50 verschillende sessies en sluit de avond af met een netwerkborrel.

Locatie: Beatrix theater, Jaarbeurs Utrecht.

 

17 november 2016: Congres Content Marketing & Webredactie. Interessant voor content specialisten, online tekstschrijvers, webredacteuren of andere communicatieprofessionals.

Waarom gaan? Omdat content steeds belangrijker wordt. Sprekers als Eddy Boeve en Lee Odden geven je tips over hoe je de klant het beste bereikt op basis van je content. Bovendien krijg je de gelegenheid om te netwerken tijdens de lunch en de borrel.

Locatie: Media Plaza, Jaarbeurs Utrecht.

 

29 november 2016: Psychologie in één dag. Managers opgelet: Ben Tiggelaar, dé trainer op het gebied van leiderschap en verandering, geeft weer een van zijn befaamde ‘in-één-dag-seminars’.

Waarom gaan? In ‘Psychologie in één dag’ leer je waarom je collega’s doen wat ze doen. Wat drijft de mens, waarom worden er bijvoorbeeld onnodige fouten gemaakt en hoe kun je daar als manager invloed op uit oefenen? Boordevol praktische tips en eyeopeners, en inclusief een live gastcollege van de Nobelprijswinnende psycholoog Daniel Kahneman.

Locatie: Beatrix theater, Jaarbeurs Utrecht.

 

6 december 2016: Aanpak Werkstress. Stress op het werk is beroepsziekte nummer 1. Tijdens het congres ‘Aanpak werkstress’ leer je hoe je symptomen van stress bij je medewerkers kunt herkennen en wat je kunt doen om stress in je bedrijf te voorkomen.

Waarom gaan? Omdat jij ook het ziekteverzuim in je organisatie zo laag mogelijk wil krijgen/houden. Én omdat de Arbowet alle werkgevers verplicht stelt om stress op de werkvloer aan te pakken. Tijdens dit congres hoor je er alles over. Je krijgt bovendien tips van professionals als Karien Carsten (psychotherapeut en burn-outdeskundige) en Mark Mieras (gespecialiseerd in hersenonderzoek).

Locatie: MeetUp, Jaarbeurs Utrecht.

 

18-19 januari 2017: Webwinkel vakdagen. Heb je een webwinkel of wil je er een beginnen? Dan zijn de Webwinkel Vakdagen een must in je agenda.

Waarom gaan? E-commerce is niet meer weg te denken en zal in de toekomst een steeds grotere rol gaan spelen. Leer alles over de nieuwste technologieën, online marketing, klantenbinding en andere relevante onderwerpen. Laat je inspireren door een van de vele topsprekers, krijg advies van de exposanten op de beursvloer en netwerk er op los met zo’n 11.000 bezoekers. Gratis registratie! Locatie: Jaarbeurs hallen Utrecht.

 

Ook in 2017 worden er weer veel interessante evenementen voor ondernemers georganiseerd. WEPPIES.. houdt de planning voor je in de gaten!

 

 Scroll to top
>