Stel uw vraag!

Stuur ons gerust vrijblijvend uw vragen over internet en marketing. Wij helpen u graag verder!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

WEPPIES.. dé partner voor internet en marketing!!

Blog

Laatste nieuws

WEPPIES.. in 1 A4-tje

Wat doet WEPPIES..?

Mensen blijven vragen wat WEPPIES.. nou precies doet. ‘Iets met websites?…’

In dit artikel zal ik proberen uit te leggen wat WEPPIES.. doet.

Wat doet WEPPIES - Afbeelding

Verkopen van websites, toch?

In de basis maakt WEPPIES.. websites. Maar alleen websites waarin we geloven, een website maken voor een waardeloos product, sorry, dat willen we niet.  Alleen maar websites maken voor het goede doel, dat doen we dan ook weer niet.

De ondernemer of ondernemers moeten enthousiast zijn over hun eigen bedrijf. Als ze erover vertellen, dan moet je ze zien stralen en merken dat ze oprecht trots zijn op hun product of dienst. Bij zulke mensen zal je 99% zeker weten dat zij door weer en wind zullen gaan voor hun eigen bedrijf. Geen 9-5 mentaliteit, maar knokken tot desnoods de curator te laatste euro uit de handen trekt.

Kijk dit zijn mensen waarvoor WEPPIES.. graag een website maakt! In het begin zal er niet altijd heel veel budget zijn, maar het enthousiasme van zulke ondernemers kan je alleen maar stimuleren door ook enthousiast te worden en aan de slag te gaan om een professionele website voor ze te bouwen!

Dit type klant groeit vaak uit tot een volwaardige klant bij WEPPIES.. die geniet van de samenwerking en vertrouwensband. Door beiden wat te gunnen, ontstaat er een samenwerking waarin beide partijen eerlijk en oprecht durven te zeggen wat ze van elkaars dienstverlening vinden. De klanten van WEPPIES.. over WEPPIES.. en WEPPIES.. over de klanten van de klant. Snap je het nog? Hier komt het wel op neer.

Zorgeloos samenwerken, elkaar scherp houden en sturen wanneer nodig. Ook als dit last-minute is. 

 

Full-support van ondernemers

WEPPIES.. heeft veel facetten in huis om ondernemers optimaal te bedienen. Hebben we het niet onder ons eigen dak, dan hebben we betrouwbare partijen die wij zeker kunnen aanbevelen.

Van website tot zoekmachine optimalisatie en van social media training tot volwaardig marketingplan. Alle ervaring en kennis is in huis. Ook voor drukwerk en het bestickeren van je auto kan je prima terecht bij WEPPIES.. Auto laten stickeren? Bekijk de prijzen online: www.autostickertotaal.nl.

Onze betrouwbare partner waar wij dagelijks mee samenwerken en kantoorruimtes mee delen kan ons op vele vlakken perfect aanvullen. Zij zijn specialist in o.a. gevelreclame en grafische vormgeving. Bekijk hun website: www.fpdesigners.com.

 

Zo kan je bij WEPPIES.. genieten van de welbekende
one-stop-shop als het gaat om je onderneming, internet & marketing! 

Of je vraag nu echt beantwoord is over wat WEPPIES.. nu doet, geen idee.

Maar kom gerust eens koffie drinken 🙂

Misschien bevelen we straks ook jouw bedrijf aan bij onze klanten!Scroll to top
>